Betting På Mma

Betting På Mma

Var och en av dessa klasser har sina egna bälten, som är det yttersta målet för fighters i den divisionen. +18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Free Bet är omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Gilltig i 60 dagar. MMA-event som UFC-galor brukar ha många matcher i följd där det vanliga är att matcher går i 3 ronder medan viktiga matcher som titelmatcher istället går i 5 ronder.

Oavsett om en fighter på förhand är storfavorit och förlorar, eller om en underdog vinner, är det omöjligt att förutspå hur det ska gå. Orsaken är att det finns fler så kallade osäkra parametrar i ekvationen, exempelvis dagsform, sjukdom, skavanker eller att någon bryter benet när de landar konstigt. Dock är detta en fördel för oss som vill satsa pengar på en UFC-match då högoddsaren alltid kan slå in. MMA står för Mixed Martial Arts som är en blandning av olika kampsporter som karate, judo, jiu jitsu, boxning och brottning. På senare tid har sporten fått mycket uppmärksamhet på grund av Alexander Gustafssons framfart sedan titelmatchen mot Jon Jones 2013. Efter det exploderade MMA i Sverige och tusentals svenskar, allt från barn till pensionärer, bestämde sig för att testa på den fartfyllda sporten.

Latest Mma News

Att satsa på stora favoriter är nästan alltid en negativ förväntad satsning. MMA är en kampsport som har blivit enormt populär sedan 1990-talet. Det tillåter slag, sparkar, armbågar, knän och greppande, och använder sig av ett antal olika kampstilar och strategier. Om du kan lära dig vad som är viktigt (och inte lyssna på bro science-experter som Brendan Schaub) kommer du kunna göra riktigt bra spel på MMA.

mma betting

På det här sätter blir din vinst högre än om du skulle ha gjort två separata singelspelssatsningar på samma matcher ufc odds, men med dubbelspel vinner du bara om båda dina spel vinner. MMA-betting liknar annan betting på så sätt att ju mer du vet, desto bättre spel kommer du att kunna lägga. Här på MMAnytt.se för hjälp med dig att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom kampsportsvärlden. Ett annat tips är att följa MMA-utövarnas och MMA-organisationerna på deras sociala medier. Där kan man ibland snabbt få reda på det senaste om skador, inställda matcher, med mera.

När en fighter har dålig uthållighet beror detta oftast på explosiva muskler som kräver mycket syresättning. Därför är de som farligast i de inledande ronderna och börjar tröttna mot slutet av matchen. Beroende på vem motståndaren är för en fighter med dålig kondition, har du en till faktor som ska ingå i din spelstrategi. Tydligast exempel på detta är Tony Ferguson som använder de mest oväntade attackerna från de minst tänkbara vinklarna, vilket får den fördelaktiga konsekvensen att vara oberäknelig.

Fighting är en uråldrig typ av underhållning, som lockat publik och utmanat kapaciteten på alla historiska estrader. Vi minns alla Bruce Lee, Muhammed Ali, Bass Rutten – listan kan göras lång, och fighting handlar om så mycket mer än bara strid. I den här guiden förklarar vi vad de olika bettingtyperna innebär inom MMA-betting, samt vilka viktiga faktorer du bör tänka på när du spelar på kampsport.

Svenskarnas Spelvanor

MMA är en väldigt volatil idrott där det kan svänga väldigt snabbt. Titta bara på Chael Sonnen mot Anderson Silva från 2010 om ni vill ha ett exempel. UFC är en amerikansk organisation inom MMA och arrangerar flera stora galor varje år. UFC betting är med andra ord samma sak som betting på MMA men specifikt till dessa galor or matcher som arrangeras utav Ultimate Fighting Championship.

Det är ovanligt, men inträffar emellanåt eftersom många MMA-fighters är så tuffa att de vägrar att ge upp på egen hand. Det mest spektakulära sättet som brukar få publiken att resa sig upp är en knockout . Sätt inte alla ägg i samma korg, det kan ge allvarliga konsekvenser för din ekonomi och tillvaro.

Vissa länder, såsom USA, valde att hantera det genom att tillåta betting inom ett avgränsat område, vilket är anledningen till varför många matcher kommit att arrangeras i Las Vegas. Den tuffa, råa och kraftfulla sporten MMA, Mixed Material Arts, har blivit mycket populär i Sverige de senaste åren. Med intresset har även MMA betting ökat och allt flera spelare söker efter de senaste oddsen och bonusarna för att lägga spel på sin favorit-fighter.

Utövarnas tidigare resultat och aktuella status är grundläggande information för att göra en rimlig förhandsanalys. För att skapa sig en tydligare bild av förutsättningarna kan matnyttig information insamlas genom att se på tidigare matcher och läsa på om deltagarnas styrkor och svagheter. Ultimate Fighting Championship eller UFC är världens största mixed martial arts-organisation grundad i USA. Många topprankade MMA-utövare ingår i organisationen som anordnar galor runt om i världen som attraherar miljoner tv-tittare och oddsspelare.